Upute za kupovinu

  • Svaka narudžba izvršena stavljanjem proizvoda u "Košaricu" i klikom na gumb "Naruči" (potvrda narudžbe), u slučaju raspoloživosti proizvoda tretira se kao narudžba, te se šalje naručitelju na željenu adresu. Ukoliko proizvod nije raspoloživ kontaktirati ćemo Vas radi dogovora o sljedećim koracima.

  • U slučaju odabira načina plaćanja "općom uplatnicom / Virmanom", plaćanje se vrši tek nakon što od nas zaprimite ponudu.

 

Plaćanje se vrši na IBAN Erste banke: HR62 2402 0061 1007 5209 9  ili na IBAN Zagrebačke banke: HR16 2360 0001 1020 1475 4 (u model plaćanja upišite >>00<<, poziv na broj odobrenja je broj Vaše narudžbe)

 


 

Upute za kupovinu po koracima

 

      1.   Odaberite proizvod ili više njih i kliknite “Dodaj u košaricu"

            - važno je da odaberete i boju/vrstu proizvoda koji želite, a opcionalno je da u napomeni navedete boje koje dolaze u obzir ako proizvod nije

              dostupan u željenoj boji

            - možete nastaviti kupovinu ili odmah naručiti na izborniku koji Vam se pojavljuje klikom na "Naruči"

      2.   Kliknite na svoju "Košaricu" (gornji desni kut stranice) - provjerite stanje proizvoda i izbrišite suvišne ili dodajte one koje želite

      3.   Kliknite na opciju "Naruči"

            - prijavite se (ako niste registrirani korisnik sučelje Vas traži da se prvo        
 

Za iznose iznad 500 kn omogućujemo obročno plaćanje American Express karticom 2-12 rata beskamatno ili Diners karticama od 2-12 rata beskamatno.

Link na sigurne stranice za online plaćanje dobit ćete odmah po zaprimanju Vaše narudžbe. Ako 24 sata nakon toga ne dobijemo potvrdu transakcije, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe. Nakon što ste potvrdili transakciju, novci NEĆE biti odmah skinuti s vašeg računa, nego tek nakon što definitivno dogovorimo sve vezano uz vašu narudžbu. Ukoliko nekih artikala nemamo na skladištu ili niste zadovoljni izborom boje koju vam nudimo: možemo se dogovoriti da teretimo vaš račun za iznos umanjen za vrijednost proizvoda od kojih ste odustali, možete izabrati drugi artikl u istoj vrijednosti, možete i sasvim odustati od narudžbe i tada novac neće uopće biti skinut s vašeg računa. Kad jednom potvrdite transakciju, ne možete u narudžbu dodati artikl i povećati iznos, nego morate za novi artikl napraviti novu narudžbu.

2.     Opća uplatnica/virman/internet bankarstvo

Nakon potvrđivanja narudžbe putem web shopa, korisnik dobiva na e-mail podatke za uplatu (predračun). Rok plaćanja je 3 dana. Proizvode šaljemo nakon što sredstva budu uplaćena na naš žiro račun.

Plaćanje općom uplatnicom vrši se na IBAN  Erste banke:

HR 62 2402 0061 1007 5209 9 (u model plaćanja upišite >>00<, poziv na broj odobrenja je broj Vaše narudžbe)

ili na IBAN Zagrebačke banke:

HR16 2360 0001 1020 1475 4 (u model plaćanja upišite >>00<, poziv na broj odobrenja je broj Vaše narudžbe)

3.     Pouzećem

Naručene proizvode šaljemo najkasnije u roku 3 radna dana, iako to najčešće bude i brže. Korisnik vrijednost proizvoda plaća dostavnoj službi prilikom preuzimanja paketa.

 

  • Dostava je besplatna za sve On-line narudžbe.

  • Posebni popusti se ne odnosi na proizvode na akciji.

  • Popusti se ne zbrajaju.

 

 


 

Dostava:

a) Ukoliko ste odabrali prvu opciju plaćanja mi Vam šaljemo ponudu, a na Vama je da u roku 3 radna dana izvršite uplatu na naš Obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti ovdje
Opće uvjete kupovine možete preuzeti ovdje