Plaćanje

Kupovinom u internet trgovini Magic Baby ostvarujete maksimalno jamstvo da ćete dobiti vrijednost za Vaš novac. Ako neki proizvod ima skrivenu manu - vraćamo novac!

Načini plaćanja

1. Kreditnim karticama

Primamo sljedeće kreditne kartice: Premium Visa®, Diners®, Visa, MasterCard®, Maestro, i Discover.

Omogućujemo obročno plaćanje Visa i Maestro karticama PBZ banke 2-12 rata beskamatno i Diners karticom Erste banke od 2-24 rata beskamatno.

Link na sigurne stranice za online plaćanje dobit ćete odmah po zaprimanju Vaše narudžbe. Ako 24 sata nakon toga ne dobijemo potvrdu transakcije, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe. Nakon što ste potvrdili transakciju, sredstva NEĆE biti odmah skinuti s vašeg računa, nego tek nakon što definitivno dogovorimo sve vezano uz vašu narudžbu.

Ako nekih artikala nemamo na skladištu ili niste zadovoljni izborom boje koju vam nudimo: možemo se dogovoriti da teretimo vaš račun za iznos umanjen za vrijednost proizvoda od kojih ste odustali,možete izabrati drugi artikl u istoj vrijednosti,možete i sasvim odustati od narudžbe i tada novac neće uopće biti skinut s vašeg računa.

Kad jednom potvrdite transakciju, ne možete u narudžbu dodati artikl i povećati iznos, nego morate za novi artikl napraviti novu narudžbu.

 

2. Općom uplatnicom/virmanom/internet bankarstvom

Nakon potvrđivanja narudžbe putem web shopa, korisnik dobiva na e-mail podatke za uplatu (predračun). Rok plaćanja je 3 dana.

Proizvode šaljemo nakon što sredstva budu uplaćena na naš žiro račun. Plaćanje općom uplatnicom vrši se na žiro račun Erste Banke:
Žiro račun : 2402006 - 1100752099 (poziv na broj odobrenja dobivate u ponudi)
IBAN: HR62 2402 0061 1007 5209 9.

 

3. Pouzećem

Pouzećem naručene proizvode šaljemo najkasnije u roku 3-5 radnih dana. Korisnik vrijednost proizvoda plaća dostavnoj službi prilikom preuzimanja paketa. 

Ako kupac nakon dostave naručene robe iz bilo kojeg razloga ne želi ili ne može platiti i preuzeti paket, dužan je preuzeti na sebe troškove dostavne službe i povrata robe te troškove naše logističke službe u iznosu od 13.28 EUR.

 

Izjava o korištenju WSPay-a

Magic Baby koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

 

Izjava o zaštiti i prikupljanju podataka i njihovom korištenju

Magic Baby obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Magic Babyija i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

VAŽNA NAPOMENA!

Plaćanje se vrši tek nakon primitka ponude za izvršenu narudžbu. Troškove dostave naručenih proizvoda pokriva prodavatelj, odnosno tvrtka Media Commerce d.o.o. Ako kupac nakon dostave naručene robe iz bilo kojeg razloga ne želi ili ne može platiti i preuzeti paket, dužan je preuzeti na sebe troškove dostavne službe i povrata robe te troškove naše logističke službe.