Politika privatnosti

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Media Commerce d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Media Commerce d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.’) Media Commerce d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s ovog weba ili s internetskih stranica do kojih čitatelji dođu putem linka s ovog weba. Media Commerce d.o.o. je sukladno čl. 18a Zakona o zaštiti osobnih podataka ("Narodne novine" br. 106/12) imenovao službenika za zaštitu osobnih podataka.

Media Commerce d.o.o. je sukladno čl. 18a Zakona o zaštiti osobnih podataka ("Narodne novine" br. 106/12) imenovao službenika za zaštitu osobnih podataka. Kontakt podaci službenika za zaštitu osobnih podataka:

Marko Miljanović
Tel: 01 240 6500
E-mail: marko@media-commerce.com.hr

Sve promjene politike privatnosti bit će pravodobno objavljene na ovoj stranici ili učinjene dostupnima korisnicima na neki drugi prikladan način.