Često postavljena pitanja

 

JESU LI SVE CIJENE NA WEBU 100% TOČNE?

Cijene na Magic Baby web shopu se automatski generiraju iz naše baze artikala, tako da će u najvećem broju slučaja biti točne. Ipak, važno je napomenuti da sustav ažurira cijene preko noći, te će neke cijene možda biti izmijenjene u ponudi koju ćete primiti. Osim toga poneki artikli nemaju iste cijene za sve boje/dezene, stoga je potrebno pročitati napomenu o cijenama u opisu proizvoda i prilikom izbora boje/dezena. Nakon poslane ponude možete odustati od kupovine ako niste zadovoljni s dostupnim dezenima.

JESU LI SVI ARTIKLI NA WEB SHOPU RASPOLOŽIVI?

Svi artikli na web shopu nisu uvijek raspoloživi u svim dezenima, te je stoga potrebno napraviti narudžbu ili poslati upit na naš email, nakon čega ćemo Vas kontaktirati o raspoloživosti te roku isporuke naručene robe.

KOJI JE ROK ISPORUKE NARUČENE ROBE?

Ako je roba raspoloživa i odabrali ste način plaćanja pouzećem, poslat ćemo Vam je na isporuku isti dan od potvrde narudžbe, a rok za dostavu (GLS) je 2-5 radnih dana. Ako ste odabrali način plaćanja općom uplatnicom/internet bankarstvom, robu Vam možemo držati u rezervaciji najviše 5 radnih dana. Nakon 3 dana šaljemo Vam obavijest na email i ako nedobijemo Vaš odgovor u roku naredna 2 dana - Vašu narudžbu smatramo otkazanom. DOSTAVLJATE LI NA OTOKE? Da. Dostavu paketa nam vrši dostavna služba GLS, a raspored vožnje na otoke možete pogledati na ovom linku

MOGU LI NARUČITI IZVAN HRVATSKE?

Možete naručiti, no nažalost robu možemo isporučiti samo unutar zemlje, tako da željena adresa za dostavu robe treba biti u Republici Hrvatskoj.

ŠTO AKO ŽELIM NEKOME POSLATI PAKET BEZ RAČUNA (poklon)?

Prilikom naručivanja proizvoda nemojte zaboraviti u napomeni napisati da ne želite ispostavu računa s paketom. Račun ćemo tada poslati na Vašu email adresu.

ŠTO AKO ŽELIM NARUČITI ROBU NA IME TVRTKE (R1 račun)?

Prilikom naručivanja proizvoda nemojte zaboraviti dodati podatke tvrtke (ime, adresa, OIB) u napomenu.

ŠTO AKO DOBIJEM OŠTEĆENU ROBU?

Ako roba ima skrivenu manu ili je oštećena prilikom transporta, a Vi ste istu reklamirali u roku 8 radnih dana, dogovorit ćemo s Vama zamjenu robe ili povrat sredstava. Više pročitajte u rubrici POVRAT.

GDJE MOGU POGLEDATI VAŠE PROIZVODE?

Naše proizvode možete naručiti putem web shopa ili ih pogledati osobno u bilo kojoj od naših poslovnica. Ako na našoj stranici ne nađete dovoljno podataka za neki proizvod, ili Vas zanima njegova raspoloživost, možete nam poslati upit na e-mail.

ŠTO AKO POŠILJKA NARUČENA NA WEB SHOPU NIJE DOŠLA ZA 2-5 DANA?

Ako poslana roba nakon obavijesti o isporuci ne stigne u očekivanom vremenu (2-5 dana, prema pravilniku dostavne službe), pošaljite nam e-mail te ćemo provjeriti s dostavnom službom gdje je zapelo. Za narudžbe na otoke dostava u pravilu traje nešto duže.

KOME MOGU UPUTITI REKLAMACIJE ZA KUPLJENI PROIZVOD NA WEB SHOPU?

Svako pitanje vezano uz proizvode možete uputiti nama na e-mail, a ako imate razloga za zamjenu ili servis nekog proizvoda najbolje je da posjetite jednu od naših poslovnica.

MOGU LI PLATITI KREDITNOM KARTICOM UMJESTO POUZEĆEM?

Primamo sljedeće kreditne kartice: American Express®, Diners®,MasterCard® i Visa.

MOGU LI ROBU PLATITI NA RATE?

Omogućujemo obročno plaćanje Visa i Maestro karticama PBZ banke 2-12 rata beskamatno i Diners karticom Erste banke od 2-24 rata beskamatno.

MOGU LI ISKORISTITI BONOVE ZA POPUST U WEB SHOPU?

Možete, ali samo one koje ste dobili u organizaciji nagradne igre putem web shopa. Sve ostale bonove možete iskoristiti u našim trgovinama.

MOGU LI NA WEB SHOPU DOBITI INFORMACIJU O RASPOLOŽIVOSTI ROBE PO VAŠIM POSLOVNICAMA?

Nažalost, na web shopu nemamo točan uvid u stanje robe po trgovinama, te Vas molimo da za sve informacije o kupovini robe u našim trgovinama nazovete neku od naših poslovnica.

ŠTO AKO POŠALJEM POGREŠNO ISPUNJENU NARUDŽBENICU?

Ne brinite! Samo ponovno ispunite narudžbenicu na webshop-u, odnosno ispravite pogrešku i pošaljite novu narudžbu. U polje "Upiši poruku" navedite "Ispravak". Prihvatit ćemo samo posljednju narudžbu, te prema njoj poslati svoj odgovor glede mogućeg roka dostave za naručene proizvode.

GDJE MOGU PRONAĆI DODATNE INFORMACIJE O SVAKOM PROIZVODU?

Dodatne i najopširnije informacije o svakom proizvodu možete pronaći na web stranici svakog pojedinog dobavljača, odnosno brenda. Ako neke informacije ne možete pronaći slobodno nam pošaljite upit na e-mail.

JESU LI SVE INFORMACIJE NA VAŠEM WEB SHOPU 100% TOČNE?

Naše stručno osoblje ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim. Ipak, Media Commerce d.o.o. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. U slučaju bilo kakve promjene vezane uz naručeni proizvod, obvezujemo se revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije kontaktirajte voditelja web prodaje na e-mail.

JESU LI MOJI PRIVATNI PODACI KOJE OSTAVLJAM KOD VAS ZAŠTIĆENI?

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju radi slanja obavijesti o novostima (popusti, akcije, nagradne igre itd.) i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Media Commerce-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Media Commerce d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, ntako daprikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obaveza, te informiranje kupaca o novostima (ako to izaberu). Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Media Commerce d.o.o. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke, a Media Commerce d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Media Commerce d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Media Commerce d.o.o. Registracijom na stranicama naše web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.

IZJAVA O SIGURNOSTI
Magic Baby obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Magic Babyija i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

KAKO SE PRIJAVITI NA VAŠ NEWSLETTER?

Prilikom registracije svaki korisnik se automatski prijavljuje na naš newsletter. Ako niste registrirani korisnik, a želite dobivati obavijesti, možete se prijaviti na naš newsletter koji se nalazi u donjem desnom uglu. Potrebno je samo unijeti e-mail adresu, označiti prazno polje i kliknuti "Prijava".

I ZA KRAJ - KAKO VI NAMA MOŽETE POMOĆI?

Vrlo jednostavno - tako da nas uputite u svaku grešku na koju naiđete (pogrešan opis, boja, cijena artikla, tehničke poteškoće, gramatičke greške itd), kako bismo je što prije mogli ispraviti na Vaše i na naše zadovoljstvo! Pratite nas na našem facebook profilu, komentirajte, diskutirajte, pitajte, savjetujte, kritizirajte, hvalite i najvažnije - uživajte :)