Dostava

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 400 kn na području RH. Za narudžbe ispod 400 kn cijena dostave iznosi 30 kn. Dostavu vrši GLS i Intereuropa i to isključivo na području RH, a paket u najvećem broju slučajeva stiže na Vašu adresu u roku 2-5 radnih dana od potvrde Vaše narudžbe. Napomena: Rok za dostavu namještaja u nekim slučajevima može potrajati dulje (1-3 tjedna). *

*Zbog situacije sa COVID-19 te ograničenim radom dostavnih službi rok dostave je nešto dulji te molimo sve naše kupce za strpljenje i razumijevanje. Pokušati ćemo dostaviti robu čim prije možemo.

Prodavatelj će u najvećem broju slučaja poslati pošiljku najkasnije sljedeći dan nakon što zaprimi potvrdu o uplati. Ako odabere način plaćanja pouzećem, proizvod će u najvećem broju slučaja biti poslan na isporuku u roku 3 radna dana od potvrde kupovine, a kupac se obvezuje platiti proizvod prilikom zaprimanja naručene robe.* Kupac će dobiti obavijest nakon što prodavatelj pošalje proizvod na isporuku. Na toj obavijesti nalazi se broj za praćenje paketa dostave kako biste mogli znati gdje se nalazi vaša pošiljka u svakom trenutku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavatelja, prodavatelj više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja, te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe. Ako kupac nakon potvrde kupovine ne primi obavijest o isporuci robe u očekivanom vremenu (najkasnije u 3 radna dana), kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja.

Ako poslana roba nakon obavijesti o isporuci ne stigne u očekivanom vremenu (prema pravilniku dostavne službe), kupac bi o tome trebao obavijestiti dostavnu službu na telefon 01/2042-672.

Naručeni proizvodi pakiraju se tako da tijekom transporta ne budu oštećeni, a sve su pošiljke osigurane od strane dostavne službe. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatnicima tvrtke koja vrši dostavu).

Ako prodavatelj ne može dostaviti sve naručene proizvode kontaktirati će kupca i dogovoriti produženi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje naručenog proizvoda. Ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.