Tiny Love muzički vrtuljak Magical Night

Dostupno
Šifra
14509

Dječje reakcije na mobilni projektor mogu varirati.  Prilagodite vrtuljak na razinu stimulacije za bebe sukladno njenom raspoloženju i potrebama. Lagana glazba omogućuje djetetu lagan san, a glasnija ga zabavlja.

549,90 kn

Muzički vrtuljak Magical Night omogućuje roditeljima lagano podešavanje razine rada. Aktivirajte svjetla, pokrete i glazbe, sve zajedno ili upoznajte dijete sa načinom rada vrtuljka, aktiviranje svih 9 različitih melodija ili svaku od tri kategorije zasebno, uživajte u potpunosti u ovom muzičkom vrtuljku ili ukloniti držač i koristite ga kao glazbenu kutiju.

 

Smanjenje razine glasnoće rada

Ako vašem djetetu ne odgovara ili je nemirno (plač, skretanje pogleda, itd.) smanjite razinu stimulacije. Na primjer, pokrenite glazbu, glazbu ili pokret na projekciju odvojeno i pratiti bebine reakcije. Provjerite je li beba pokazuje sklonost prema određenoj melodiji.

 

Povećanje razine glasnoće rada

Ako vaša beba izgleda nezainteresirano ili dosadno, onda je možda potrebno više stimulacije. Aktivirajte glazbu, pokrete i svjetla zajedno. Postupno, smanjujte razinu glasnoće kako bi se beba fokusirala na vrtuljak i njegove projekcije.

 

Projekcije na stropu

Nakon što beba navrši 3 mjeseca starosti, možete aktivirati projekciju na stropu, a zatim pratite kako vam beba odgovora. Jake boje i velike slike mogu ili zaintrigirati bebu ili ju zbunjivati. Ako je zbunjena, tj. imate osjećaj da ne razumije što se događa, polagano krenite s objašnjavanjem što ona može vidjeti.

 

Karakteristike
Više informacija
Dob 0 mj+
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili napravite račun
Samo nekoliko klikova Možda će vas zanimati
Povezani proizvodi