Moda za mame

Moda za mame

Moderna mama treba ponijeti sve potrebno sa sobom. Kako bi to izvela sa stilom potreban joj je praktičan dizajnerski dodatak.

Torbe iz naše ponude možete koristiti kao torbe za kolica ili torbe za prematanje bebe. U oba slučaja imat ćete moderno dizajniranu torbu koja je vrlo praktična kada niste kod kuće. Ako ste kupili dječja kolica tada svakako pogledajte i torbe za kolica. Zahvaljujući ovim torbama pored sebe uvijek možete imati bebine stvari i kozmetiku koja je neophodna za dijete.

Torbe su vrlo kvalitetne te prikladne za putovanja i svakodnevno korištenje. Ovisno o modelu pojedine torbe za kolica dolaze s čvrstom podlogom tako da mogu poslužiti i kao torbe za prematanje. Komforni i podesivi pojasevi za rame, omogućuju da torbu nosite bez zatezanja i bolova. Veliki izbor raznobojnih torbi možete naručiti online preko našeg web shopa.

Ne brinite gdje ćete ostaviti bočicu, dekicu, pelene ili dudu. Uz torbe za prematanje vaša beba će uvijek biti čista, nahranjena i sretna. Pogledajte našu preporuku.

Postavi padajućim redoslijedom

Stavke 1-12 od 20

po stranici
  1. Special cijena 559,93 kn Redovna cijena 799,90 kn
Postavi padajućim redoslijedom

Stavke 1-12 od 20

po stranici