Tiny Love eduk. knjiga Double Side

Dostupno
Šifra
16042
Obostrana edukativna knjiga - sadrži dvije strane, jedan koji nudi intenzivne vizualne stimulacije i drugi koji nudi suptilnu stimulaciju (o-3mj.)
129,90 kn

Knjiga je prikladna za bebe od jednog dana dok im je još vid ograničen. Provjerite jeste li stavili knjigu na odgovarajućoj udaljenosti od bebe (20-25cm u prva 2 mjeseca starosti).

Smanjenje poticanja

Ako vaše dijete izgleda nemirno ili da mu je neugodno (plače, nešto sprječava bebin vidokrug, itd), podesite razinu stimulacije. Premještanje ilustracije, pronađite sliku koja je bebi ugodna ili pokrite neke od slika s mekanom gazom ili dekicom, ostavljajući samo jedan u njezinom vidnom polju. Druga mogućnost, jednostavno okrenite knjigu na drugu stranu.

Povećanje poticanja

Ako vaša beba izgleda da joj je dosadno ili nezainteresirano, pobrinite se da se knjiga nalazi na odgovarajućoj udaljenosti. Povremeno promijenite položaj knjige ili jednostavno okrenite novu stranicu kako bi beba vidjela drugu ilustraciju.

 

Preporučena dob

0-1 mjesec

Nakon rođenja, beba traži vizualne stimulacije izvan njene nejasne okoline. Postavite obostranu knjigu na stranu gdje je okrenuta bebina glava da biste joj ponudili bogate vizualne stimulacije.

2-3 mjeseca

Dječje vidno polje je i dalje ograničeno. Kada beba leži na trbuhu, podignute glave da pogleda knjige, ona  jača svoje mišića vrata i ramena.

Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili napravite račun
Samo nekoliko klikova Možda će vas zanimati
Povezani proizvodi