Dolazak bebe

Dolazak bebe

Stiže beba? Što vam sve treba?

Najvažnije je da vaš dom bude spreman kada se vratite iz bolnice. Usredotočite se na osnovne stvari: odjeću za dijete, pelene, dekice…popis možete zatražiti i bolnici ili kod svojega liječnika. No, ono najvažnije jest organizirati vaš dom tako da su vam osnovne stvari lako dostupne. Zato vam donosimo par praktičnih savjeta za lakši odabir:

1. Dječji kutak - Vaša sretna beba zaslužuje najljepši ugođaj. Dječji krevetići, kinderbeti ili kolijevke su bitni za sigurnost Vašeg djeteta, posebno kod male djece koja većinu vremena u danu provedu spavajući. Ne zaboravite na praktičnu i udobnu posteljinu za najslađe snove. Kod nas možete pronaći posteljinu domaće proizvodnje. Sve naše dječje posteljine sadrže 100% pamuk ili 100% organski pamuk. Zato je Magic Baby posteljina za djecu kvalitetna i udobna svakom djetetu.

2. Njega bebe - U početku vaša beba najviše vremena provodi spavajući, papapjući i u prematanju - zato vam je nužno osigurati mjesto za prematanje i njegu vaše bebe. Kod nas pogledajte kadice, stolove za previjanje i podloge. Od tekstila preporučamo ručnike za kupanje, četku za češljanje i termometar za pomoć u regulaciji tempereture vode tijekom prvog i svakog sljedećeg kupanja.

3. Zdravlje i sigurnost- u našoj ponudi pronađite toplomjere i baby alarme sa najnovijom tehnologijom. Kad vaše dijete krene u istraživanje gurati će prstiće gdje stigne, zato provjerite zaštite za oštre rubove u vašem domu kao i zaštite za utičnice u Safety 1st asortimanu.

4. Razvoj bebe - Magic baby ponuda bogata je raznim igračakama koje potiču razvoj vaše bebe. Pred vama je veselo razdoblje, ne zaboravite na zabavu. Pogledajte Tiny Love ponudu.

5. Prehrana - do otprilike 4. ili 6. mjeseca starosti vaša beba ne treba dohranu. Dovoljno je da imate prema potrebi dude varalice i bočice, a za ostalo je tu mama.

6. Sigurnost u vožnji - uvijek provjerite jeste li prvilno postavili autosjedalicu i vezali svoju bebu. Naši djelatnici rado će vam pokazati kako to učiniti u najbližoj trgovini. Ono što vam je potrebno u početku je autosjedalica grupe 0+ koju možete koristiti i kao nosiljku. Iako beba, u najranijoj dobi ne izlazi odmah van - ipak ćete ići na kontrolu kod pedijatra pa je poželjno da se pripremite. Novorođenče u autosjedalici Grupe 0+ možete bezbrižno dovesti kući iz rodilišta.

7. Prva šetnja - Beba od mjesec dana već može izlaziti van, u šetnju na čisti zrak. Osigurajte si kolica koja najbolje odogovaraju vašem stilu života. Postoje duboka i kišobran klolica, ovisno o načinu (ra)sklapanja. Također, obratite pažnju na težinu konstrukcije, broj položaja naslona, visinu ručke i naravno sve prilagodite željenoj boji. Ne brinite, pod rubrikom oprema za bebe opušteno prolistajte našu ponudu dječjih kolica i pronađite odgovarajući model za svoju obitelj.

Pogledajte našu magičnu ponudu.

Postavi padajućim redoslijedom

Stavke 1-24 od 43

po stranici
  1. 1.599,90 kn
  2. 1.599,90 kn
  3. 1.599,90 kn
  4. 1.599,90 kn
  5. 1.599,90 kn
  6. 1.599,90 kn
  7. Special cijena 423,92 kn Redovna cijena 529,90 kn
  8. Special cijena 1.159,92 kn Redovna cijena 1.449,90 kn
Postavi padajućim redoslijedom

Stavke 1-24 od 43

po stranici