Rođenje bebe

Stiže beba? Što vam sve treba?

Najvažnije je da vaš dom bude spreman kada se vratite iz bolnice. Usredotočite se na osnovne stvari: odjeću za dijete, pelene, dekice…popis možete zatražiti i bolnici ili kod svojega liječnika. No, ono najvažnije jest organizirati vaš dom tako da su vam osnovne stvari lako dostupne. Zato vam donosimo par praktičnih savjeta za lakši odabir:

1. Dječji kutak - Vaša sretna beba zaslužuje najljepši ugođaj. Dječji krevetići, kinderbeti ili kolijevke su bitni za sigurnost Vašeg djeteta, posebno kod male djece koja većinu vremena u danu provedu spavajući. Ne zaboravite na praktičnu i udobnu posteljinu za najslađe snove. Kod nas možete pronaći posteljinu domaće proizvodnje. Sve naše dječje posteljine sadrže 100% pamuk ili 100% organski pamuk. Zato je Magic Baby posteljina za djecu kvalitetna i udobna svakom djetetu.

2. Njega bebe - U početku vaša beba najviše vremena provodi spavajući, papapjući i u prematanju - zato vam je nužno osigurati mjesto za prematanje i njegu vaše bebe. Kod nas pogledajte kadice, stolove za previjanje i podloge. Od tekstila preporučamo ručnike za kupanje, četku za češljanje i termometar za pomoć u regulaciji tempereture vode tijekom prvog i svakog sljedećeg kupanja.

3. Zdravlje i sigurnost- u našoj ponudi pronađite toplomjere i baby alarme sa najnovijom tehnologijom. Kad vaše dijete krene u istraživanje gurati će prstiće gdje stigne, zato provjerite zaštite za oštre rubove u vašem domu kao i zaštite za utičnice u Safety 1st asortimanu.

4. Razvoj bebe - Magic baby ponuda bogata je raznim igračakama koje potiču razvoj vaše bebe. Pred vama je veselo razdoblje, ne zaboravite na zabavu. Pogledajte Tiny Love ponudu.

5. Prehrana - do otprilike 4. ili 6. mjeseca starosti vaša beba ne treba dohranu. Dovoljno je da imate prema potrebi dude varalice i bočice, a za ostalo je tu mama.

6. Sigurnost u vožnji - uvijek provjerite jeste li prvilno postavili autosjedalicu i vezali svoju bebu. Naši djelatnici rado će vam pokazati kako to učiniti u najbližoj trgovini. Ono što vam je potrebno u početku je autosjedalica grupe 0+ koju možete koristiti i kao nosiljku. Iako beba, u najranijoj dobi ne izlazi odmah van - ipak ćete ići na kontrolu kod pedijatra pa je poželjno da se pripremite. Novorođenče u autosjedalici Grupe 0+ možete bezbrižno dovesti kući iz rodilišta.

7. Prva šetnja - Beba od mjesec dana već može izlaziti van, u šetnju na čisti zrak. Osigurajte si kolica koja najbolje odogovaraju vašem stilu života. Postoje duboka i kišobran klolica, ovisno o načinu (ra)sklapanja. Također, obratite pažnju na težinu konstrukcije, broj položaja naslona, visinu ručke i naravno sve prilagodite željenoj boji. Ne brinite, pod rubrikom oprema za bebe opušteno prolistajte našu ponudu dječjih kolica i pronađite odgovarajući model za svoju obitelj.

Pogledajte našu magičnu ponudu.

Postavi padajućim redoslijedom

Stavke 1-12 od 31

po stranici
Postavi padajućim redoslijedom

Stavke 1-12 od 31

po stranici